Vergelijk tot 4 oprit aanleg offertes via 1 aanvraag

Een oprit laten aanleggen?
Wat kost het laten aanleggen van een oprit? Vergelijk hier de prijzen via 1 offerte-aanvraag.

Gratis & vrijblijvend Bespaar tot 30% Vergelijk de prijzen

Oprit laten aanleggen

Uw oprit laten aanleggen?

Dankzij de aanleg van een oprit is het mogelijk om uw woning, tuin of garage toegankelijk te maken. Een aannemer gespecialiseerd in het aanleggen van opritten, oprijlanen en inritten kan deze afwerken in tal van verschillende materialen.

Een oprit in elke soort steen en afwerking

Er bestaan bijvoorbeeld natuursteen opritten, deze zijn gemaakt in blauwe hardsteen, basalt, graniet, kalksteen, kwartsiet, leisteen of zandsteen. Elke soort natuursteen heeft zijn eigen karakter, kleur, duurzaamheid en gebruiksgemak m.b.t. het onderhouden van natuursteen. Ook de afwerking is verkrijgbaar in gezaagd, geschuurd, geslepen, gezoet, gevlamd, gezandstraald, gepolijst, of een gebouchardeerd oppervlak. Ze worden geplaatst als kleiklinkers en klinkers in natuursteen voor opritten. Populair is de oprit in kassei laten aanleggen.

De oprit in kassei, een klassieker of in betonsteen?

Een bekende soort natuursteen dewelke veel wordt gebruikt zijn de traditionele kasseien. Opritten in kassei steen worden met de hand geplaatst door de aannemer. Een andere soort steen voor opritten is de betonsteen. Deze wordt geplaatst op opritten in de vorm van betonklinkers. Het plaatsen van dallen in graszoden worden dan weer grasdallen genoemd. Plaatsers van sierklinkers, natuurklinkers of betonklinkers gaan eerst een zandbed of chape plaatsen als ondergrond van de oprit. Vervolgens worden de klinker erboven geplaatst.

Waarom hier een offerte aanvragen

Na het invullen van bovenstaand offerte-formulier, wordt u aanvraag verzonden naar bedrijven in uw buurt die bij ons zijn aangesloten. Deze bedrijven zijn betrouwbare en gecontroleerde bedrijven. U ontvangt na enkele dagen offertes terug na uw aanvraag. U vergelijkt de prijzen en doet de beste deal. U kan tot 30% besparen.

Vragen? Bel ons vrijblijvend op +32 (0)9 330.01.77

 

OFFERTE AANVRAGEN