Vergelijk tot 4 alarmsysteem offertes via 1 aanvraag

Alarm laten installeren in huis of kantoor tegen inbraak en diefstal?
Wat kost een alarminstallatie en het laten plaatsen van een huisalarm of professioneel alarm?

✔ Gratis & vrijblijvend ✔ Bespaar ✔ Vergelijk de prijzen

Waarom hier een alarmsysteem offerte aanvragen?

  • Ontvang vrijblijvend tot 4 alarmsysteem offertes

  • U komt in contact met professionele installateurs

  • U vergelijk snel de alarmsysteem prijzen

Offerte alarmsysteem

Alarm laten installeren

Woning laten beveiligen of bedrijf beveiligen met een alarmsysteem

Jaarlijks stijgt het aantal inbraken in huizen en bedrijven, dat blijkt uit de cijfers van de lokale politie. Een alarmsysteem laten installeren om uw kostbare goederen te beveiligen via inbraakbeveiliging is vandaag geen overbodige luxe meer. De kostprijs van een alarmsysteem hangt af van de installatie en welk systeem past bij uw noden.

Verschillende soorten alarmsystemen

Er bestaan veel soorten inbraaksystemen. Zo heb je de draadloze alarminstallatie en het bedraad alarmsysteem. Je hebt goedkope alarmsystemen en dure alarmsystemen. Alles hangt af van wat je wenst te beveiligen zoals de woning, garage, poolhouse, showroom, bedrijventerrein... De sirene kan je plaatsen als zichtbare buitensirene of als binnensirene al dan niet met een flitser. Het voordeel van een binnensirene is dat een eventuele inbreker afgeschrikt zal worden door het oorverdovend geluid. Een buitensirene zal dan weer beter opvallen waardoor dieven op afstand worden afgeschrikt. Tegenwoordig bestaan er doe-het-zelf alarmsystemen waarbij je zelf een inbraaksysteem kan plaatsen. Anderzijds heb je het alarmsysteem geïnstalleerd door een professioneel bedrijf, waarbij je extra advies en een correcte plaatsing kan verkrijgen.

De werking van een alarmsysteem

Meestal werkt een anti-diefstal systeem met een alarmcentrale of draadloos codeklavier waar een combinatie van camerabewaking, deurcontacten en raamcontacten, glasbreukdetectoren, bewegingsdetectoren en volumetrische detectoren verbonden zijn met de inbraakcentrale. De inbraakdetectoren kunnen tegen deuren en ramen geplaatst worden. Bij het openen van een raam of deur gaat het alarm af. Dergelijke systemen kan je laten verbinden met een externe bewakingsfirma met meldkamer. Zij kunnen snel politie of brandweer contacteren bij gevaar. De bewegingdetectoren kunnen geplaatst worden in de inkomhal, slaapkamers, garage, huiskamer, nachthal, living en keuken. Optioneel kan je rookdetectoren aansluiten om brand te detecteren. Branddetectoren gaan reageren indien er zich rookontwikkeling gaat voordoen.

Offerte alarmsysteem