Vergelijk tot 4 bandenrekken offertes via 1 aanvraag

Op zoek naar bandenrekken voor het stockeren van banden?
Wat zijn de bandenrekken prijzen? Wat kosten rekken voor banden? Vraag hier een offerte aan.

Gratis & vrijblijvend Bespaar  Vergelijk de prijzen

Bandenstelling & bandenrek

Voorkom wanorde, kies voor een bandenrek

Stapelen van banden neemt veel plaats in. Wens je plaats te besparen, kies dan voor een bandenstelling om banden te stapelen. Een bandenrek is een ideaal opbergrek voor bandencentrales en garages. Win weer plaats in je garage of magazijn.

Ruimtebesparend en modulair systeem

Dankzij de slimme opbouw van een bandenrek is het mogelijk om zeer veel banden te stockeren in een kleine ruimte. U kunt de banden sorteren op type en merk. De bandenrekken zijn snel en eenvoudig te installeren en voldoen aan de voorwaarden om zware lasten te dragen. Je kan bandenrekken verkrijgen in alle soorten hoogtes en breedtes, afgestemd op uw ruimte. Bandenstellingen zijn modulaire elementen en perfect met elkaar te verbinden en uit te breiden. Er kan gewerkt worden met tussenvloeren en “etages”.

Voor elke soort band bruikbaar

Autobanden stockeren of tractorbanden stockeren is geen probleem, de stevige bandenrekken zijn geschikt voor elke type band. De bandenrekken hebben een lange levensduur dankzij de volwaardige materialen die worden gebruikt om de bandenrekken te produceren. Winterbanden opbergen of zomerbanden stapelen, geen probleem de bandenstelling draagt alles. Een bandenrek kan tot 4 banden achter elkaar opslaan.

Verzinkt bandenrek of gecoat bandenrek?

De bandenrekken zijn verkrijgbaar in 2 types afwerking. De verzinkte bandenstelling is een bandenrek waarvan de steunen niet gecoat zijn. Bij een gecoat bandenrek zijn de steunen voorzien van een laklaag wat de levensduur zal verlengen. De bandenrekken bestaan in het algemeen uit gegalvaniseerd staan en roesten niet.