Vergelijk tot 4 Belgische vlaggen offertes via 1 aanvraag

Op zoek naar de Belgische vlag? De Belgische vlag kopen in grote hoeveelheden?
Vergelijk hier de prijs van de Belgische vlag bij verschillende aanbieders van de Belgische driekleur.

Gratis & vrijblijvend Bespaar  Vergelijk de prijzen

Belgische vlaggen

Vlag België kopen? Handig voor alle gelegenheden

De vlag van België is een driekleur met 3 verticale kleuren: zwart, geel en rood. De vlag van België is een zeer populaire vlag en wordt veel gebruikt bij een kroning van een prins of prinses, buurtfeest, Feest van België, de Nationale feestdag, volksfeesten, feesten en evenementen in dorpen en gemeenten enz..

Belgische supportersvlaggen & wimpels

Ook worden de vlaggen veel ingezet in voetbalstadions voor supporters, dit noemen we een supportersvlag. Denk naar aan de Rode Duivels tijdens hun succesvolle campagnes tijdens de Wereldbeker of tijdens de Euro campagnes. Steun de rode duivels en koop een mooie Belgische vlag.

Polyesterdoek & afwerking

De meeste Belgische vlaggen worden full color gedrukt op polyesterdoek ( polyesterweefsel). Het vlaggendoek mag niet te zwaar zijn zodoende de vlag mooi wappert langsheen de vlaggenmast. Kwaliteitsvlaggen worden afgewerkt met een rondom dubbel gestikte zoom en een extra band aan de mastzijde. De vlaggen zijn voorzien van een bevestigingshaak of 2 ringen boven en onder om te bevestigen aan de mast. Het gewicht lift meestal tussen 110 gr/m² en 120 gr/m².

Belgisch vlag laten drukken en personaliseren

Belgische vlaggen kunnen ook gepersonaliseerd worden. Zo is het mogelijk uw logo te laten bedrukken op de driekleur, je eigen foto af een afbeelding. Dit maakt unieke Belgische vlaggen. Meestal worden ze langsheen 1 zijde gedrukt met kwalitatieve inkten. Dit moet volstaan aangezien de meeste vlaggen voor 90% doorzichtig zijn. De vlaggen worden gedrukt in zeefdruk ( stockvlaggen ) of via digitale druk ( gepersonaliseerde Belgische vlag ).

Welke afmetingen bestellen?

De meest courante afmetingen zijn: 50x75cm, 70x100cm, 100x150cm, 150x200cm,150x225cm, 200x300cm.

Kwaliteit Belgische vlaggen kopen

Wens je een kwalitatieve vlag van België? Dan kies je het best voor een windbestendige, weerbestendige en UV-bestendige vlag. Controleer ook goed of ze voorzien zijn van extra verstevigingen om het uitrafelen te voorkomen. Een landenvlag van België gaat gemiddeld 6 maanden mee. Ze kunnen zowel buiten als binnen gebruikt worden. Controleer ook of er een “snelle levering” voorzien is of gratis levering van Belgische vlaggen. Zo kan je een goedkope vlag van België bestellen.