Vergelijk tot 4 camerabewaking offertes via 1 aanvraag

Nood aan camerabeveiliging van woning of kantoor? Kies dan voor bewakingscamera's.
Wat kost camerabewaking & het laten plaatsen van bewakingscamera's door installateurs in uw buurt?

Gratis & vrijblijvend Bespaar  Vergelijk de prijzen

Camerabewaking laten installeren

Schrik ongewenste bezoekers af met een beveiligingscamera

Het laten plaatsen van camerabewaking zal dieven of ongewenste bezoekers afschrikken. Er zijn tal van beveiliigingscamera's verkrijgbaar, ook te installeren via doe-het-zelf bouwpakketten. Naast de digitale camerabewaking bestaat er ook videobewaking waarbij de beelden opgenomen worden op een digitale drager. Een digitale camera laten installeren doe je het best door een bedrijf of erkende installateur van videocamera's.

Digitale camerabewaking

Tegenwoordig worden de nieuwste modellen geleverd met IP camera's waarbij de beelden van op afstand kunnen bekeken worden op de computer, laptop, ipad of smartphone. Digitale bewakingscamera's worden naast particuliere thuisinstallaties ook toegepast en geplaatst bij professionelen zoals grote- en middelgrote bedrijven, KMO's of zelfstandigen. Camerabewaking is een onderdeel van een alarmsysteem.

Beveilig alle plaatsen in huis of bedrijf

Uw huis laten beveiligen of een camerabeveiliging laten installeren voor een bedrijf, hal, parking, winkel, toonzaal, op straat, opslagplaats? Een dergelijk inbraaksysteem helpt preventief tegen diefstal, inbraak en vandalisme. Tevens is er belastingsvermindering te verkrijgen of subsidie in de vorm van fiscaal voordeel op videobewaking.