Vergelijk tot 4 dakreiniging offertes via 1 aanvraag

Vuil dak? Dan heeft u nood aan dakreiniging.
Uw dak laten schoonmaken kost heel wat geld. Vraag hier de dakreiniging prijzen aan bij verschillende bedrijven in uw buurt.

✔ Gratis & vrijblijvend ✔ Bespaar ✔ Vergelijk de prijzen

Waarom hier een dakreiniging offerte aanvragen?

 • Ontvang vrijblijvend tot 4 dakreiniging offertes

 • U komt in contact met professionele aannemers

 • U vergelijkt snel de dak reinigen prijzen

Kom in contact met professionele dakreinigers uit uw buurt

Kom in contact met vakmannen in Vlaanderen zoals regio Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Brugge, Oostende, Kortrijk, Waregem, Oudenaarde, Sint-Niklaas, Mechelen, Aalst, Sint-Niklaas, Genk, Roeslare, Moeskroen, Dendermonde, Deinze...

Offerte dakreiniging

Hoe uw vuil dak aanpakken?

 • Dak reinigen

  Reinigen van dakenTe kampen met een vuil dak? Dan is het nodig om uw dak te laten reinigen. Laat tijdig uw dak schoonmaken door een professionele onderhoudsfirma, gespecialiseerd in het onderhouden van daken. Laat je dakpannen schoonmaken, leien reinigen of shingels kuisen door een schoonmaakbedrijf. Hardnekkig vuil, vogelpoep, algen, mossen... zijn maar een paar voorbeelden van dak-verontreiniging. Ze kunnen zorgen voor scheuren en barsten in uw dakbedekking.

 • Dak ontmossen

  Ontmossen van dakenBij overvloed aan mossen op je dak, is het aangewezen zo snel mogelijk je dak te laten ontmossen. Vraag een ontmosser uit je buurt om jouw dak weer proper en mooi te zetten. Professionele ontmossingsbedrijven gebruiken milieuvriendelijke ontmossingsproducten. Niet alleen korstmossen maar ook algen kunnen zorgen voor een verstopte dakgoot en een vuile regenwaterput waardoor bijvoorbeeld het wc-water zwart uitslaat. Vraag hier een dak ontmossen offerte aan.

 • Dak coaten

  Coaten of schilderen van dakenJe kan na het reinigen en ontmossen je dak laten coaten in een kleur naar keuze. Je laat als het ware je dak schilderen en je geeft jouw dak hiermee weer een mooie intense kleur. Jouw dak coaten? Goed idee, zo geeft je je dakpannen of leien een extra beschermlaag. Populair is de bruine, grijze, zwarte en oranje dakcoating. Jouw dakpannen kleuren is helemaal niet zo duur als je denkt.

 • Dak impregneren

  Impregneren van dakenNa het reinigen van de dakbedekking is het mogelijk om jouw dak te beschermen met een vuil- en waterafstotende beschermlaag waardoor nieuwe mossen en algen minder gemakkelijk hechten. Het voordeel van daken impregneren is dat je dakbedekking langer droog blijft, waardoor er minder snel vorstschade kan optreden. Het impregneren geschiedt middels vernevelen of verstuiven van hert waterafstotend product.

Offerte dakreiniging

Tevreden gebruikers

 • Els, Brugge    

  Ons regenwater en toiletwater zag zwart. Dit was te wijten aan te veel mos op het dak. Bij zware regenval komt het mos los en wordt het water vervuild. We waren hierdoor genoodzaakt om ons dak te laten schoonmaken. Nu zijn alle mossen en algen weg en spoelen we weer met proper water! Bedankt voor de snelle service.

 • Jozef, Haaltert    

  Via LeadAngels kwamen we na een offerte-aanvraag in contact met 3 dakreinigers uit de buurt. Na hier een offerte-aanvraag te hebben verzonden, kon ik makkelijk de prijzen vergelijken en uiteindelijk de beste prijsofferte kiezen. Nu genieten we weer van een proper en schoon dak.

Offerte dakreiniging


Voorbeeld offerte-aanvragen