Vergelijk tot 4 dakreiniging offertes via 1 aanvraag

Vuil dak? Dan heeft u nood aan dakreiniging.
Uw dak laten schoonmaken kost heel wat geld. Vraag hier de dakreiniging prijzen aan bij verschillende bedrijven in uw buurt.

Gratis & vrijblijvend Bespaar  Vergelijk de prijzen

Dakreiniging of dak laten schoonmaken

Dak laten reinigen

Staat uw dak vol mos en vuil? Is het nodig om uw dak te laten reinigen? Laat dan tijdig uw dak schoonmaken door een gespecialiseerde onderhoudsfirma van daken. Laat je dakpannen reinigen, leien of shingels. Door hardnekkig vuil, algen en mossen is het mogelijk dat na verloop van jaren door slecht onderhoud van uw dak, het broos wordt en minder gaat isoleren. Bij overvloed van mos op het dak, is het aangewezen zo snel mogelijk uw dak te laten ontmossen om het dak weer proper en mooi te zetten. Professionele reinigingsbedrijven gebruiken de juiste ontmossingsproducten.

Eventueel laten schilderen en coaten

Nadien kan men overgaan tot het coaten van het dak of kan het geschilderd worden met een beschermende laag. Bij dakreiniging kunnen volgende zaken worden uitgevoerd: ontmossingswerken op pannen, leien, golfplaten, tegelpannen, shingels, onderhouden van goten en waterafvoeren, schoonmaken van dakplaten... Een goede reiniging zal de levensduur van uw dak garanderen en heel wat kosten besparen.