Vergelijk tot 4 elektriciteit voor bedrijven offertes

Prijs elektriciteit voor zelfstandigen en bedrijven vergelijken? Vergelijk hier de prijzen en kosten.

✔ Gratis & vrijblijvend ✔ Bespaar ✔ Vergelijk de prijzen

Waarom hier een offerte aanvragen?

 • Ontvang vrijblijvend tot 4 elektriciteit offertes

 • Komt in contact met de beste leveranciers

 • U ontdekt snel de goedkoopste stroom

Offerte elektriciteit

Goedkope elektriciteit voor bedrijven en professionelen

Bent u een ondernemer, zelfstandige, vrij beroep, klein bedrijf, KMO, BVBA, NV, groot bedrijf of industrieel bedrijf? Maakt niet uit. Elke Belgische onderneming heeft nood aan stroom en is op zoek naar de beste voorwaarden en kortingen op de Belgische markt. Wie goedkope stroom wenst te verbruiken, vergelijkt als professional het best de energie tarieven op regelmatige basis. Daarom is een energiemakelaar inzetten een goed idee om je bij te staan. Hij / zij gaat op zoek naar de beste energieleverancier voor bedrijven en ondernemingen. Ze brengen jouw verbruik in kaart en vergelijken elektriciteitsleveranciers. Wens je groene energie voor bedrijven? Geen probleem zij vergelijken de meest interessante groene energie contracten. Bespaar vandaag elektriciteit en schakel over naar een andere leverancier van goedkope elektriciteit. Vergelijk de tarieven van Essent, Luminus, Eneco, Engie, Elegan, Lampiris, EBEM, Wase Windstroom, Octa+, Mega, Ecopower...

Kom in contact met energiemakelaars in jouw buurt

Kom in contact met energiemakelaars in Vlaanderen zoals regio Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Brugge, Oostende, Kortrijk, Waregem, Oudenaarde, Sint-Niklaas, Mechelen, Aalst, Sint-Niklaas, Genk, Roeselare, Moeskroen, Dendermonde, Deinze...

Offerte elektriciteit

Waarom hier een offerte aanvragen?

 • Kortingen en promoties op elektriciteit

  Bij welke leverancier van elektriciteit geniet je van de hoogste korting of lopende promoties en acties? Bij wie krijg je korting voor betaling per domicilie? Bij wie geniet je momenteel van korting voor digitale factuur en niet meer per post?...

 • Looptijd contract

  Bij welke energieleverancier geniet je van de beste tarieven bij het aangaan van een contract van 1 jaar, 2, jaar, 3 jaar of meer? Wat is de beste keuze voor uw bedrijf? De energiemakelaar staat je met raad en daad bij om de beste Belgische energieleverancier te kiezen.

 • 100% groene stroom leveranciers

  Groene stroom bij een Belgische leverancier kopen of niet? Wens je enkel elektriciteit te verbruiken verkregen uit windenergie, biomassa, warmtekrachtkoppeling, zonne-energie, waterkracht...? De energiemakelaar weet perfect de afkomst van jouw elektriciteit.

 • Aanbieders vergelijken

  Wie is de goedkoopste groene energieleverancier? Wie is de goedkoopste energieleverancier met 1 jaar contract? Wie is de allergoedkoopste elektriciteitsleverancier? Wie biedt het goedkoopste vast tarief aan? Allemaal vragen die beantwoordt worden tijdens een gratis en vrijblijvende energiesimulatie op uw kantoor.

Offerte elektriciteit

Tevreden gebruikers

 • Jan, Vilvoorde    

  Om de energiefactuur te drukken waren we op zoek naar de goedkoopste energieleverancier. Nadat ik hier een offerte had aangevraagd kwam ik in contact met een aantal energiemakelaars uit mijn buurt en kon ik makkelijk de elektriciteitsprijzen vergelijken.

 • Erik, Aalst    

  Om minder te moeten betalen voor onze elektriciteit waren we benieuwd wie momenteel de goedkoopste Belgische aanbieder van elektriciteit is. Een vergelijking maken leek ons een logische keuze. We konden een aantal voorstellen inkijken en vergelijken. Wij verbruiken nu een stuk goedkoper.

Offerte elektriciteit


Voorbeeld offerte-aanvragen

Offerte elektriciteit