Vergelijk tot 4 inloopdouche offertes via 1 aanvraag

Inloopdouche laten plaatsen? Nood aan douche met geen of lage instap?
Vergelijk hier de inloopdouche prijs bij verschillende installateurs.

✔ Gratis & vrijblijvend ✔ Bespaar ✔ Vergelijk de prijzen

Waarom hier een inloopdouche offerte aanvragen?

 • Ontvang vrijblijvend tot 4 inloopdouche offertes

 • Komt in contact met lokale installateurs

 • U vergelijk snel de instapdouche prijzen

Offerte inloopdouche

Inloopdouche plaatsen

 • Veilige inloopdouche

  Dankzij een veilige inloopdouche, wordt ook voor mensen die niet zo goed te been zijn, of snel evenwichtsstoornissen hebben douchen veilig. Een comfortabele inloopdouche is voorzien van een aantal slimme onderdelen en hulpmiddelen. Denk maar aan de douchebak zonder boord of rand. Wens je een inloopdouche met glazen wanden, dan kies je het best voor een inloopdouche in gehard glas. Een zitbankje, anti-slipvloer, muurbeugels, thermostatische kraan... zorgen voor meer veiligheid en comfort voor de gebruiker.

 • In 1 dag geplaatst

  Wist je dat de plaatsing van een inloopdouche zeer snel kan verlopen? De volgende dag kan je je alweer wassen in jouw nieuwe douche. Over het algemeen wordt een inloopdouche binnen 1 dag geplaatst en afgewerkt in een materiaal naar keuze. Ze worden perfect in een bestaande of nieuwe badkamer geplaatst. Heeft u reeds een oud bad of een oude douchebak staan? Geen probleem, onze techniekers verwijderen zonder veel breek- en kapwerk alle sanitair uit en vervangen het door de nieuwe inloopdouche.

 • Inloopdouche zonder opstap

  Er bestaan instapdouches zonder opstap. Hierbij is de douchebak volledig in de vloer ingewerkt, waardoor vallen en struikelen uitgesloten is. De nieuwe douchebak wordt volledig rondom rond afgewerkt met een nieuwe vloerbekleding. Tijdens een badkamerrenovatie, kan de inloopdouche ook op een bestaande vloer geplaatst worden, waardoor je met een zeer lage opstap zit. Net niet hoog genoeg om te kunnen vallen in de badkamer.

 • Van bad of douche naar inloopdouche

  U heeft een bestaande badkamer met een oud bad of oude douche? Je kan dan snel en perfect van bad naar inloopdouche of van douche naar inloopdouche veranderen. Je oude badkuip en douchebak wordt vervangen door een nieuw exemplaar. Alle water aanvoeren en afvoeren kunnen behouden worden en worden aan jouw nieuwe inloopdouche aangesloten, dit zonder veel breek- en kapwerk. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor een gratis thuisbezoek van een badkamerspecialist.

Kom in contact met installateurs in jouw buurt

Kom in contact met badkamerspecialisten in Vlaanderen zoals regio Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Brugge, Oostende, Kortrijk, Waregem, Oudenaarde, Sint-Niklaas, Mechelen, Aalst, Sint-Niklaas, Genk, Roeselare, Moeskroen, Dendermonde, Deinze...

Offerte inloopdouche

Tevreden gebruikers

 • Lien, Eeklo    

  We waren op zoek naar een oplossing om onze oude badkamer te vernieuwen. Maar om budgettaire redenen konden we niet de ganse badkamer vernieuwen. Enkel de douche aanpakken was voor ons voldoende. We kwamen hier in contact met een aantal badkamerspecialisten. Binnen een aantal dagen konden we enkele offertes inkijken en beslissen.

 • Jens, Leuven    

  Nadat onze kinderen het huis uit waren, hadden we geen nood meer aan een zitbad. Aangezien we ons dagelijks douchen, waren we op zoek naar een betaalbare oplossing. De plaatsing van een veilige inloopdouche leek ons de beste oplossing. Via LeadAngels mochten we een aantal professionele vertegenwoordigers ontvangen en een paar prijzen. Momenteel genieten we nog alle dagen van onze douche!

Offerte inloopdouche


Voorbeeld offerte-aanvragen