Vergelijk tot 4 magazijnrekken offertes via 1 aanvraag

Op zoek naar magazijnrekken voor uw winkel, magazijn of archiefruimte?
Wat zijn de magazijnrekken prijzen? Wat kosten magazijnstellingen? Vraag hier een offerte aan.

Gratis & vrijblijvend Bespaar  Vergelijk de prijzen

Magazijnrekken laten plaatsen

Op zoek naar magazijnrekken?

Ben je op zoek naar een oplossing om goederen te stockeren in uw garage, winkel of magazijn? Dan zijn magazijnrekken de perfecte oplossing.

Veel soorten magazijnrekken

Bij het ontwerp of inrichting van een magazijn, winkelruimte, showroom, loods, werkplaats, zijn goede rekken onontbeerlijk voor een goede logistieke sortering van goederen. Uiteraard zijn er tal van soorten magazijn rekken en platforms dewelke horen bij de inrichting van een logistieke ruimte of stockageruimte zoals een palletstelling, metalen rekken, houten rekken, grootvakstellingen, inrijstellingen, hoogbouwstellingen, legbordstellingen, palletrekken, draagarmstelling, mobiele rekken, archiefrekken, platformen & entresols, legbordrekken, grootvakrekken, platenrekken, bandenrekken, doorrolstelling... samen vormen ze de perfecte magazijnuitrusting.

Voor elk materiaal en product een ander magazijnrek

Wens je metalen platen, banden, vaten, buizen, dozen, computermateriaal, plastiek bakken, voedingswaren... te stockeren, geen probleem voor elk materiaal bestaat er een oplossing. Vraag raad aan de vertegenwoordiger welk soort magazijnrek het best gebruikt wordt in uw magazijn want elke situatie is anders. Meestal gaat men kiezen voor een modulair rekkensysteem dat uitbreidbaar is.