Vergelijk tot 4 metalen tuinpoort offertes via 1 aanvraag

Een metalen tuinpoort laten installeren?
Vergelijk hier de metalen tuinpoorten prijzen bij verschillende poorten installateurs.

Gratis & vrijblijvend Bespaar  Vergelijk de prijzen

Poorten in metaal

Metalen tuinpoort laten plaatsen?

Een tuinpoort aan de oprit van de woning geeft extra bescherming van uw eigendom en belet ongewenste bezoekers de toegang tot uw tuin en eigendom. Daarom is de plaatsing van een metalen tuinpoort door een aannemer een goede oplossing.

Een schuifpoort in metaal met of zonder automatisatie

Een moderne tuinpoort in metaal of gietijzer kan geplaatst worden mét of zonder poortautomatisatie. Men kan kiezen voor een metalen rolpoort of rollende tuinpoort voorzien van poortautomatisatie om deze automatisch te laten openen bij het betreden van de eigendom. Het best kies je enkel voor kwalitatieve tuinpoorten aangezien het om een dure investering gaat.

Een ontwerp op maat? Voor iedereen wat wils

Er bestaan klassieke metalen tuinpoorten en goedkope moderne tuinhekkens. Veel wordt gekozen voor een metalen poort met gaaswand of geperforeerde plaat. Het plaatmateriaal is voorzien van kleine openingen waardoor er beperkte zichtbaarheid is door de poort én dergelijke poorten vangen minder wind op waardoor ze minder belast worden. Onder metalen toegangspoorten worden smeedijzeren hekkens, volmetalen poorten en semi-staalplaat poorten verstaan. Ook moderne aluminium poorten worden veel geplaatst.

Grote schuifpoorten met poortopeners

Grote poorten worden ook wel tuin schuifpoorten genoemd. De schuifhekkens zijn verkrijgbaar voor grote afstanden te sluiten en te openen. Poortopeners zijn hierbij aangewezen.

Metalen poortjes

Ten slotte bestaan er de eenvoudige en goedkope draadhekken poortjes, bestaande uit een staafmat. Deze worden meestal geplaatst tussen een draadafsluiting. Een tuinpoort kan schuiven, draaien of dubbel draaien. De toegangspoort kunnen moderne poorten zijn, klassieke tuinpoorten, eigentijdse poorten of landelijke poorten.