Vergelijk tot 4 GSM abonnementen via 1 offerte-aanvraag

Prijs mobiele telefonie voor particulieren vergelijken? Ontdek hier goedkope GSM abonnementen, prijzen en kosten.

✔ Gratis & vrijblijvend ✔ Bespaar ✔ Vergelijk de prijzen

Waarom hier een offerte aanvragen?

 • Ontvang vrijblijvend tot 4 GSM abonnement offertes

 • Komt in contact met professionele adviseurs

 • U vergelijk snel de GSM abonnement prijzen

Waarom hier offertes vergelijken?

 • Ontdek het goedkoopste GSM abonnement

  Wie veel belt en surft met zijn smartphone is beter af met een GSM abonnement. De meeste Belgische telecom operatoren bieden smartphone abonnementen aan, afgestemd op het bel- en surfgedrag van haar consument. Afhankelijk van je budget en of je veel belt, veel sms't of veel mobiele data verbruikt betaal je een bepaald vast bedrag per maand. Via onze website kan je GMS abonnementen vergelijken. Vooraleer je gebruik kan maken van deze diensten dien je wel eerst een gratis SIM-kaart in je toestel te plaatsen, dit is verplicht in België. Hoeveel kost een smartphone abonnement en welk voordelig GSM abonnement kies je? Vraag hier een offerte aan en kom in contact met onze adviseurs.

 • Belgische GSM operatoren vergelijken

  Hoeveel kost een mobiel abonnement dat bij jou past? Via 1 offerte-aanvraag vergelijk je alle grote Belgische GSM aanbieders. Vergelijk de prijzen van het mobiel abonnement van Proximus, Orange, Telenet, Base, Mobile Vikings en Scarlet. Een GSM met abonnement kopen? Vergelijk dan eerst voor je koopt. Onze adviseurs tonen je graag alle up-to-date tarieven die vandaag geldig zijn indien je een GSM abonnement zoekt. Betaal niet te veel maar kies voor een pakket op maat van jouw verbruik. Ze bieden je een overzicht van huidige mobiele GSM abonnementen van Belgische operatoren. De prijs voor onbeperkt bellen vergelijken, de prijs voor onbeperkt surfen / mobiele data vergelijken... doe je hier.

 • Gratis & vrijblijvend advies

  Veranderen van GSM abonnement? Veranderen van operator? Geen probleem onze adviseurs geven je graag advies hoe je je bestaand GSM abonnement opzeggen en hoe te veranderen van GSM operator. Dankzij het onafhankelijk advies kies je het beste GSM abonnement dat bij je past.

 • Vergelijk alle bundels en packs

  Vergelijk hier alle GSM packs en GSM bundels, aangeboden door Belgische GSM operatoren. Via 1 aanvraag vergelijk je de prijs van het abonnement, de prijs per SMS, de prijs per verbruikte MB data, de prijs per belminuut... Maar ook de vergelijking van packs met nieuwe GSM toestellen en smartphones zoals Apple iPhone, Huawei, OnePlus, Samsung, Nokia, Sony, Motorola... Vergelijk bijvoorbeeld de prijs van een nieuwe iPhone met GSM abonnement.

Tevreden gebruikers

 • Marco, Zelzate    

  Ik was benieuwd wie momenteel het goedkoopste GSM aanbiedt in België. Door hier een offerte aan te vragen kwam ik contact met iemand die mij rustig alle mogelijkheden liet zien. Na overleg koos ik het goedkoopste GSM abonnement dat bij mij past.

 • Frank, Antwerpen    

  Ik had al zeer lang hetzelfde abonnement en had het gevoel dat ik teveel betaal. Daarom werd het tijd om eventueel over te schakelen naar een nieuwe en voordeliger abonnement. Ik ben blij dat ik veranderd ben van operator, want nu bespaar ik tientallen euro's per jaar. Bedankt voor de service !

Offerte GSM abonnement


Voorbeeld offerte-aanvragen