Zonnepanelen leads nodig?

 

Meer dan 750 tevreden klanten

Wij zijn de brug tussen kopers en verkopers

LeadAngels is een Belgische leadgenerator waarbij sinds 2015 het verzamelen van kwalitatieve zonnepanelen leads centraal staat. Wij verzamelen dagelijks de beste offerte-aanvragen van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe zonnepanelen-installatie, dit van zowel particulieren, kleine als grote bedrijven, kleine zelfstandigen, KMO's en multinationals. Wij genereren dagelijks offerte-aanvragen voor zonnepanelen. Warme zonnepanelen offertes genereren wordt voor uw onderneming kinderspel. Meer dan 750 bedrijven zijn reeds klant bij ons en kopen dagelijks onze offertes aan. Vul uw agenda aan wanneer het je past en stuur uw salesteam dagelijks aan.

Maak uw gratis account aan

  • Geen contract of abonnementskosten

  • Enkel leads uit uw werkgebied

  • Kies zelf de leads die u wenst te kopen

  • Leads vanaf €15 excl. BTW

Waarom LeadAngels & werkwijze

Geen opstartkosten  Geen abonnement   Gratis account

Maak uw gratis account aan

 

LeadAngels team

Ons team staat dagelijks voor je klaar

Dagelijks staan onze mensen in om uw bedrijf de beste offerte-aanvragen te bezorgen. Ons team bestaan uit online marketeers, support, webmasters, accountants, copywriters, call-operatoren en technische partners om u de beste ervaring te geven. Wij wensen altijd met de klant een lange-termijn samenwerking uit te bouwen.

Beheer uw zonnepanelen leads in uw persoonlijke admin

Maak uw gratis account aan

Dankzij uw persoonlijk admin wordt het mogelijk om alle zonnepanelen offertes overzichtelijk te beheren. In uw admin kan u zelf bepalen welke offertes je opkoopt en welke niet. Geen tijd, op vakantie, te weinig personeel, te veel werk... LeadAngels zal u nooit verplichten om elke offerte-aanvraag op te kopen, je koopt op eigen tempo aan. Na het aanmaken van een gratis account, ontvangt u een login en paswoord om uw offertes en campagnes te beheren.

  • Koop en beheer enkel zonnepanelen offertes uit uw werkgebied

  • Contacteer potentiële klanten en verhoog uw zonnepanelen sales

  • Beheer 24/24h per dag uw offerte-aanvragen

Zonnepanelen leads ontvangen? Maak nu uw gratis account aan

Vragen? Bel gratis ☎ 0800 61 219