Vergelijk tot 4 dak ontmossen offertes via 1 aanvraag

Mos op uw dak laten verwijderen? Heeft u last van mossen en schimmels op dakpannen en leien?
Dan dient u uw dak of plat dak te laten ontmossen. Vergelijk hier de dak ontmossen prijs, vraag een offerte aan.

Gratis & vrijblijvend Bespaar  Vergelijk de prijzen

Dak laten reinigen en ontmossen

Mosvorming op uw dak? Laat het nu behandelen

Teveel aan mos op daken is geen goede zaak! Moswortels en algen gaan zich op termijn nestelen tussen dakpannen waardoor ze de kwaliteit van het dak gaan verminderen. Groenvorming op dakpannen en leien is een gevolg van de oriëntatie van het dak. Meestal zijn noordelijk gelegen dak meer gevoelig aan mosvorming. Door te weinig zonlicht gaan groenvorming en mossen zich vormen en vasthechten. Op termijn zullen ze uw dak aantasten en zich gaan vastzetten in de poriën van het dakvlak. Ook het soort dakbedekking is gevoeliger aan mosvorming dan andere soorten. Ruwe dakpannen zoals betonpannen zullen sneller mosvorming teweegbrengen dan geglazuurde dakpannen.

Dak ontmossen? Laat mos verwijderen op alle soorten daken

Heeft u een ontmossingsfirma nodig om het verwijderen van mos mogelijk te maken? Dat kan. Onze aangesloten bedrijven zijn gespecialiseerd in ontmossingswerken: dak met vezelcement ontmossen, ontmossen van betonpannen, ontmossen van dakpannen en het verwijderen van mos op platte daken, hellende daken, tegelpannen, kunststofdaken, bitumendaken, golfdakdaken en daken in metaal. Geef mos geen kans meer ! Een vakman zal steeds de juiste producten gebruiken om goed en veilig het dak mosvrij te maken.

Coaten of schilderen van uw dak

Na het ontmossen, kan men eventueel het dak laten coaten of laten schilderen met een extra beschermlaag. Er wordt een extra kleurlaag geschilderd op het dakvlak. Het kleurverschil tussen het oud dak en een nieuw dak is enorm. Het dak ziet er als nieuw uit na het aanbrengen van een dakcoating of laag verf. Zelf een dak coaten is niet aangeraden daar er meestal gewerkt wordt op grote hoogtes. Wij raden aan om met een bedrijf samen te werken dat special en goed hechtende verven gebruikt. De meest bedrijven bieden beide diensten aan, eerst het dak reinigen en ontmossen en dan het dakvlak coaten.

Waarvoor wenst u een offerte aan te vragen?