Vergelijk tot 4 ontstoppingswerken offertes

Afvoeren laten ontstoppen door een ontstoppingsdienst? Last van verstopte leidingen en buizen?
Vergelijk hier de ontstoppingswerken prijs bij 4 ruimbedrijven.

✔ Gratis & vrijblijvend ✔ Bespaar ✔ Vergelijk de prijzen

Waarom hier een offerte aanvragen?

 • Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes

 • Komt in contact met lokale ontstoppingsdiensten

 • U vergelijk snel de ontstopping prijzen

Offerte ontstoppingswerken

Ontstoppen van afvoeren en buizen

Een verstopte afvoerleiding kan voor veel problemen zorgen. De afvoer van toiletwater, wc papier en fecaliën is niet meer verzekerd waardoor een toiletbezoek niet meer mogelijk is. Het gebruik van te kleine afvoerbuizen, een slechte aansluiting op de beerput en riolering kan hiervan de oorzaak zijn. Maar ook het doorspoelen van hygiënische doekjes, maandverband en te veel toiletpapier zorgt voor een verstopt toilet. In sommige gevallen loopt de wc over. De wc ontstoppen door een ruimdienst is dan de beste optie. Ook in de badkamer kan een verstopte gootsteen of verstopte afvoer van de douche en bad voor problemen zorgen. Haarresten, het overdadig gebruik van zepen... zorgen voor verstopte afvoeren. In de keuken en berging zijn de afvoeren van de gootsteen, waterontharder, vaatwasser en wasmachine gevoelig voor verstopping en slechte afvoer naar de riolering. Snel een ontstopper nodig? Snelle interventie nodig? Vraag hier een gratis offerte aan.

Kom in contact met een ruimingsdienst in jouw buurt

Kom in contact met ruimdiensten in Vlaanderen in regio's Brussel, Vilvoorde, Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Leuven, Aarschot, Hasselt, Genk, Sint-Truiden, Brugge, Oostende, Kortrijk, Veurne, Tielt, Waregem, Roeselare, Ieper, Gent,Sint-Niklaas, Lokeren, Wetteren, Aalst, Ninove, Ronse, Zottegem, Oudenaarde, Deinze, Dendermonde...

Offerte ontstopping

Waarom verstopping voorkomen?

 • Geurhinder vermijden

  Muffe geur in huis, rioollucht, stank aan afvoerputjes, rotte geur... is allemaal te wijten aan een verstopping van afvoerbuizen. Na het uitspuiten van leidingen onder hoge druk, gaat de geurhinder weg.

 • Vlotte afvoer afvalwater

  Mooie en gladde afvoerbuizen zorgen voor een vlotte en snelle afvoer van vervuild water. De afvoeren naar de septische put, regenput en controleputjes... werken naar behoren.

 • Geen rare geluiden meer 

  Een moeilijke doorgang in de afvoerbuizen, zorgt na verloop van tijd voor rare geluiden in huis. Typische geluiden zijn de kolkende geluiden waarbij het afvoerwater beetje bij beetje wegloopt.

 • Vlotte afvoer fecaliën en papier

  Een verstopte wc, een toilet dat na het spoelen overloopt... wil je niet meemaken. Laat tijdig de leidingen uitspuiten door een ruimdienst... nooit geen problemen meer met het doortrekken van het toilet!

Offerte ontstopping

Tevreden gebruikers

 • Dirk, Evergem    

  Na verloop van tijd werd het moeilijk om de wc door te trekken. Nog wat later hadden we zelfs te kampen met een verstopte wc. De afvoer naar de riolering van het toilet was verstopt door blijkbaar slecht toiletpapier te gebruiken. Door de snelle interventie van een professioneel ruimbedrijf werd het euvel snel verholpen.

 • Emma, Zelzate    

  Toen de afvoer van de gootsteen niet meer werkte, bleef het vuil in de gootsteen staan. Een verstopte syphon was de oorzaak. Nadat ik hier een offerte had aangevraagd, krijg ik snel een aantal offertes via mail en kon ik snel de goedkoopste ontstopper kiezen. Deze verhielp de verstopping zeer snel.

Offerte ontstopping


Voorbeeld offerte-aanvragen

Ook interessant

Regenwaterput ledigen Beerput ledigen Rioleringsbuizen reinigen