Vergelijk tot 4 PVC schrijnwerk offertes via 1 aanvraag

PVC ramen & deuren laten installeren?
Vergelijk hier de PVC ramen & deuren prijzen bij verschillende bedrijven in uw buurt.

Gratis & vrijblijvend Bespaar Vergelijk de prijzen

PVC schrijnwerk laten plaatsen


Wat is PVC?

PVC: PolyVinylChloride is een thermoplastische kunststof,vervaardigd op basis van zout en petroleum. Nieuwe PVC ramen en deuren kopen is een zware investering alsook bestaande ramen en deuren vervangen.

Energievriendelijke ramen en deuren

Ramen in PVC zijn goedkoper dan aluminium ramen en deuren maar gaan ook een leven lang mee. Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn zeer energievriendelijk dankzij haar isolerende eigenschappen. Ook wordt de verkleuring door de zon dankzij de nieuwste technieken, zo veel mogelijk tegen gegaan. Ook zijn de PVC profielen heel onderhoudsvriendelijk doch moet je wel opletten welke schuurmiddelen je gebruikt op de PVC profielen.

Houtmotief in PVC of niet?

Tegenwoordig bestaan er ook PVC ramen en deuren die voorzien zijn van een houtmotief en dit om een houtstructuur te imiteren. Vraag aan je schrijnwerker of dit in zijn gamma zit, het kan zijn dat dit dit soort buitenschrijnwerk beter past bij de stijl van je woning.

PVC ramen en deuren in alle soorten vormen

Er bestaan tal van verschillende soorten PVC buitenramen en PVC buitendeuren zoals: PVC voordeuren, PVC achterdeuren, schuifdeuren, tuindeuren, draai-kip ramen en vensters, vaste ramen, schuiframen, naar binnen opendraaiende ramen en naar buiten opendraaiende ramen, hefschuiframen en hefkipramen.

Gratis opmeting

Vooraleer een prijs kan opgemaakt worden zal er een gratis inschatting gemaakt worden aan de hand van het bouwplan of aan de hand van de bestaande situatie. Vraag steeds een gratis opmeting van bestaande deuropeningen en raamopeningen. Zo en je zeker wat er in de prijs is inbegrepen.