Vergelijk tot 4 PVC schrijnwerk offertes via 1 aanvraag

PVC ramen & deuren laten installeren?
Vergelijk hier de PVC buitenschrijnwerk prijzen bij verschillende bedrijven in uw buurt.

✔ Gratis & vrijblijvend ✔ Bespaar ✔ Vergelijk de prijzen

Waarom hier een offerte aanvragen?

 • Ontvang vrijblijvend tot 4 PVC schrijnwerk offertes

 • Komt in contact met lokale schrijnwerkers

 • U vergelijk snel de ramen en deuren prijzen

Offerte PVC schrijnwerk


PVC ramen en deuren kopen

 • Energievriendelijke ramen en deuren

  Ramen in PVC zijn goedkoper dan aluminium ramen en deuren maar gaan ook een leven lang mee. Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn zeer energievriendelijk dankzij haar isolerende eigenschappen. Ook wordt de verkleuring door de zon dankzij de nieuwste technieken, zo veel mogelijk tegen gegaan. Ook zijn de PVC profielen heel onderhoudsvriendelijk doch moet je wel opletten welke schuurmiddelen je gebruikt op de PVC profielen.

 • Houtmotief in PVC of niet?

  Tegenwoordig bestaan er ook PVC ramen en deuren die voorzien zijn van een houtmotief en dit om een houtstructuur te imiteren. Vraag aan je schrijnwerker of dit in zijn gamma zit, het kan zijn dat dit dit soort buitenschrijnwerk beter past bij de stijl van je woning. Tegenwoordig zijn er tal van kleuren en houtmotieven verkrijgbaar. Dankzij houtimitatie ramen en deuren geniet je van de warme uitstraling van hout zonder veel onderhoud.

 • PVC ramen en deuren in alle soorten vormen

  Er bestaan tal van verschillende soorten PVC buitenramen en PVC buitendeuren zoals: PVC voordeuren, PVC achterdeuren, PVC schuifdeuren, tuindeuren, draai-kip ramen en vensters, vaste ramen, schuiframen, naar binnen opendraaiende ramen en naar buiten opendraaiende ramen, hefschuiframen en hef-kipramen... Alle PVC buitenschrijnwerk is op maat.

 • Gratis opmeting

  Vooraleer een prijs kan opgemaakt worden zal er een gratis inschatting gemaakt worden aan de hand van het bouwplan of aan de hand van de bestaande situatie. Vraag steeds een gratis opmeting van bestaande deuropeningen en raamopeningen. Zo ben je zeker wat er in de totaalprijs is inbegrepen.

Kom in contact met installateurs in jouw buurt

Kom in contact met vakmannen in Vlaanderen zoals regio Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Brugge, Oostende, Kortrijk, Waregem, Oudenaarde, Sint-Niklaas, Mechelen, Aalst, Sint-Niklaas, Genk, Roeslare, Moeskroen, Dendermonde, Deinze...

Offerte PVC schrijnwerk


Tevreden gebruikers

 • Henk, Oostende    

  Voor de renovatie van een pand in het hart van Oostende waren wij op zoek naar nieuwe PVC ramen en een PVC voor- en achterdeur. Aangezien we de prijzen wensen te vergelijken bij verschillende plaatsers van ramen en deuren hebben we hier een offerte aangevraagd. Na enkele dagen rolden de offertes binnen en kozen we de beste vakman uit Oostende.

 • Frans, Bilzen    

  Onze oude houten ramen waren helemaal versleten en toe aan vervanging. We kozen voor kunststof kozijnen omdat de we huis gaan verhuren en het budget niet oneindig is. Ook het het glas vervangen door dubbele beglazing was een vereiste. Via LeadAngels kwamen we in contact met enkele installateurs van buitenschrijnwerk. De werken zijn ondertussen tip-top uitgevoerd !

Offerte PVC schrijnwerk