Vergelijk tot 4 PVC spandoeken offertes via 1 aanvraag

Op zoek naar pvc spandoeken om te laten bedrukken met uw logo of ontwerp?
Vergelijk hier bedrukte PVC banners en PVC spandoeken via 1 offerte-aanvraag.

Gratis & vrijblijvend Bespaar  Vergelijk de prijzen

PVC spandoeken

Spandoek PVC soorten

Heeft u nood aan een spandoek voor uw bedrijf, vereniging of evenement? Het is een échte eye-catcher zo een reclamespandoek. Een reclame-spandoek kan bestaan uit verschillende soorten PVC materialen. Er bestaan spandoeken in Frontlit, Backlit, Blockout, Artex, HDPE of Mesh en zelfklevende PVC.

Reclame spandoeken laten bedrukken

Een spandoek oogt mooi als je deze kan laten bedrukken met een mooie afbeelding, bedrijfsnaam, logo of reclamebeeld. Je kan spandoeken laten maken in grote oplagen of kleine oplagen. Spandoeken voor buiten noemen we outdoor spandoeken, voor binnen zijn het indoor spandoeken. Een goedkope spandoek laten drukken kost niet veel, afhankelijk van welke soort drager je kies en de hoeveelheid je wenst te bestellen.

PVC spandoeken of Fontlit spandoeken

Een PVC banner of Frontlift spandoek is een spandoek gemaakt uit PVC en is een zeer sterk materiaal. Het is een geschikte reclamebanner om buiten te hangen en kan gemaakt worden in zeer grote formaten. Een Frontlit spandoek wordt meestal bedrukt langs één zijde. Het is een waterbestendig spandoek en weerbestendige PVC banner. Tevens is de PVC bestand tegen UV-stralen. Het spandoek is wel lichtdoorlatend.

PVC Mesh spandoeken

Mesh spandoeken zijn bedrukte reclamedoeken bestaande uit PVC. Ze zijn voorzien voor gaatjes waardoor ze minder gevoelig zijn voor wind. Ze hebben een lange levensduur en zijn lichtdoorlatend. Het is ook mogelijk om grootformaat spandoeken te maken van Mesh. Ze zijn ook uiterst geschikt om te plaatsen voor een raam aangezien ze licht doorzichtig zijn. Wel is het aangeraden om met intense kleuren te werken aangezien de gaatjes in het spandoek de kleuren kunnen afzwakken.

Block-out PVC spandoeken

Een block-out spandoek is een spandoek voorzien van en zwarte kern waardoor deze niet-lichtdoorlatend is. Hij is ook geschikt om dubbelzijdig te bedrukken. Het is een PVC spandoek dat weer- en waterbestendig is. Bovendien is de block-out spandoek bestand tegen UV-stralen.

PVC spandoeken kopen

PVC spandoeken kan je laten bedrukken voor elke gelegenheid. Het is een zeer populaire reclamebanner dankzij de vele mogelijkheden en de grote levensduur van het materiaal. Wens je een grote oplage te kopen, vraag dan eerst de PVC spandoeken prijs aan via ons offerte-formulier. U vergelijkt de prijzen en doet de beste deal !