Vergelijk tot 4 reclamevlaggen offertes via 1 aanvraag

Op zoek naar reclamevlaggen om te laten bedrukken? Zoekt u publiciteitsvlaggen voor uw bedrijf?
Vergelijk hier de reclamevlaggen prijzen. Wat kost het laten bedrukken van reclamevlaggen?

Gratis & vrijblijvend Bespaar  Vergelijk de prijzen

Reclamevlaggen laten bedrukken en bestellen

Reclamevlaggen laten bedrukken

Reclamevlaggen of reclamewimpels zijn vlaggen die gepersonaliseerd zijn door ze te bedrukken met een logo of afbeelding. Ze worden gebruikt voor promotionele doeleinden en vallen op door hun vorm. Er bestaan horizontale reclamevlaggen en verticale reclamevlaggen, meestal baniervlaggen genoemd.

Reclamevlag in textiel of PVC?

Reclamevlaggen worden gemaakt uit eenvoudig synthetisch textiel / stof ( polyester ) of uit sterker materiaal dat weerbestendig is én windbestendig. Weerbestendige vlaggen bestaan uit extra gestikte zomen. Full colour bedrukte polyvlaggen blijven lang mooi doordat de kleuren niet uitlopen of vervagen. Meestal worden ze enkelzijdig gedrukt. Er bestaan ook waterbestendige reclamevlaggen, de PVC vlaggen. Deze vlaggen worden dubbelzijdig gedrukt. Het soort stof dat gebruikt wordt zal uiteindelijk de levensduur en kleurechtheid van een vlag bepalen.

Brandvertragende vlaggen

Organiseert u een beurs, event of heeft u een winkel, heeft u nood aan een groot aantal reclamevlaggen? Kies dan voor brandvertragende vlaggen.

Hijsvlaggen en gevelvlaggen

Heeft u een vlaggenmast staan, dan kiest u het best voor hijsvlaggen. Deze vlaggen worden gehesen en maken een grote indruk bij het binnenkomen van uw bedrijf of evenement. U kan hijsvlaggen laten bedrukken met uw logo of reclameafbeelding. Indien u geen vlaggenmast kan plaatsen, kan u ook kiezen voor gevelvlaggen. Deze vlaggen worden aan de geven gemonteerd. Ideaal voor uw winkel in een drukke winkelstraat.

Rechte vlag of schuine vlag?

Bedrukte reclame gevelvlaggen zijn verkrijgbaar als rechte gevelvlag of als schuine gevelvlag. Deze promotievlaggen of businessvlaggen zijn een echte eyecatcher en kunnen in alle afmetingen besteld worden.

Toepassing van reclamevlaggen

Bedrukte vlaggen kopen? Goed idee! Deze kunnen gebruikt worden op een expo, evenementen, seminarie, productvoorstelling, showroom, winkelruimte op de parking of aan de gevel van een shoppingcenter.