Vergelijk tot 4 schilderwerken offertes via 1 aanvraag

schilderWat kosten het laten schilderen van uw woning? Vergelijk hier de schilderwerken prijzen en kosten via 1 offerte-aanvraag.

Gratis & vrijblijvend Bespaar  Vergelijk de prijzen

Schilderwerken laten uitvoeren

Binnenschilderwerken

Een schilder frist ook de binnenkant van uw woning op. Het schilderen van binnenmuren en het plafond is een veel gevraagde klus voor een schilder. Binnenschrijnwerk zoals een trap laten schilderen, binnendeuren of oude meubelen kunnen door een schilder opgefrist worden. Ook binnendeuren laten schilderen vergt een speciale techniek. Het laten schilderen van schilderdeuren lijkt makkelijk maar dat is het niet. Populair is een keuken laten schilderen of het salon.

Buitenschilderwerken

De gevel schilderen van jouw huis? Nieuwe buitenmuren kan je laten schilderen in tal van kleuren. Zorg ervoor dat de kleur van de verf goed past bij het kleur van de ramen. Vraag eventueel advies aan uw schilder vooraleer de werken starten. Uw woning laten schilderen, uw garage of andere bijgebouwen? Een professionele schilder weet wel raad welke producten te gebruiken. Uw gevel laten schilderen? Renoveer eerst je bestaande buitenmuren vooraleer deze te schilderen.

Kwaliteitsproducten

Een goede schilder gebruikt verf en toebehoren van een kwaliteitsmerk. Goedkope verven zullen sneller loskomen en de kleurvastheid verliezen door invloed van UV-zonnestralen. Vooraleer je in zee gaat met een schilder, vraag steeds met welke soort verf en met welk verfmerk hij zal verven. Vraag ook steeds de kleurcodes van de gebruikte verven zodoende je eventueel later retouches kan aanbrengen met dezelfde verfkleur.

  • Schilderwerken binnen en buiten;
  • Decoratieve schilderwerken;
  • Mortex;
  • Coprox;
  • Gyprocpanelen schilderen;
  • Beton ciré;
  • ...