Vergelijk tot 4 tankkaart offertes via 1 aanvraag

Op zoek naar een tankkaart of benzinekaart?
Vergelijk hier de tankkkaart prijs, vergelijk tankkaarten bij 4 verschillende aanbieders.

Gratis & vrijblijvend Bespaar  Vergelijk de prijzen

Tankkaart aanvragen

Bent u een zelfstandige, oefent u een vrij beroep uit? Of bent u bedrijfsleider, vertegenwoordiger bij een firma of bent u een fleetmanager van een vrachtwagenbedrijf met meerdere vrachtwagens? Dan kan u of uw personeel gebruik maken van een tankkaart of benzinekaart.

Dankzij de tankkaart kan u op het einde van de maand het brandstofverbruik goed in kaart brengen. Zeker als u meerdere mensen binnen dezelfde firma heeft die gebruik maken van een tankkaart.

Er zijn tal van oliemaatschappijen die tankkaarten uitgeven zoals de Q8 tankkaart, Esso tankkaart, Texaco tankkaart, Shell tankkaart enz...

De beste tankkaart voor het tanken van benzine en diesel is deze die u het beste voordeel geeft zoals extra korting op tankbeurten, spaarpunten geeft, de kaart laat gebruiken als prépaid tankkaart, kredietkaart én die in meerdere tankstations bruikbaar is in België of gans Europa.

Tankkaart aanvragen als zelfstandige of voor uw personeel? Bespaar op het benzineverbruik van uw bedrijfswagen, vrachtwagen, bus, bestelwagen enz...