Vergelijk tot 4 traplift offertes via 1 aanvraag

Moeilijk te been en de trap oplopen lukt niet goed meer? Dan is een traplift de oplossing.
Wat kost een traplift laten plaatsen? Vergelijk hier de traplift prijs via 1 offerte-aanvraag bij verschillende traplift bedrijven.

Gratis & vrijblijvend Bespaar  Vergelijk de prijzen

Traplift laten plaatsen

Wat is een traplift?

Een traplift kopen doe je niet alle dagen. Daarom is het belangrijk te weten wat een stoellift is. Een traplift is een soort stoeltjeslift dewelke wordt gemonteerd op een geleider in de vorm van een holle buis. Trapliften kunnen gemonteerd worden op rechte trappen, trappen met een kwartdraai of op draaitrappen. Een stoeltraplift is een comfortabele lift aangedreven door een motor onder het zitvlak. De gebruiker kan de traplift besturen met een joystick. Er bestaan een paar soorten trapliften zoals de rechte traplift en de traplift met bochten.

Voor wie is een traplift geschikt?

Oudere mensen of mensen die slecht te been zijn kunnen een traplift op de trap laten installeren. Een installateur zal de thuissituatie komen opmeten en een voorstel doen welk type lift voldoet aan uw thuissituatie. Je kan kiezen voor een traplift voor buiten of traplift voor binnen.

Welke trap?

U kan een goedkope traplift op een rechte trap laten plaatsen of een traplift op een draaitrap laten plaatsen. Een stoellift kan op een nieuwe trap als op een oude trap geplaatst worden, op een houten trap als op een aluminium of betonnen trap. De plaatsing en montage wordt het best gedaan door de beste en meest betrouwbare bedrijven. Vergelijk de trappenlift prijzen vooraleer je koopt. Zoek naar reviews of klantenervaringen van deze bedrijven op het internet of via een forum. Ook trapliften voor zware personen kunnen geplaatst worden.