Vergelijk tot 4 traplift offertes via 1 aanvraag

Moeilijk te been en de trap oplopen lukt niet goed meer? Dan is een traplift de oplossing.
Wat kost een traplift laten plaatsen? Vergelijk hier de traplift prijs via 1 offerte-aanvraag bij verschillende traplift bedrijven.

✔ Gratis & vrijblijvend ✔ Bespaar ✔ Vergelijk de prijzen


Waarom hier een traplift offerte aanvragen?

 • Ontvang vrijblijvend tot 4 traplift offertes

 • Komt in contact met lokale monteurs

 • U vergelijk snel de traplift prijzen

Offerte traplift

Kom in contact met installateurs in jouw buurt

Kom in contact met installateurs in Vlaanderen zoals regio Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Brugge, Oostende, Kortrijk, Waregem, Oudenaarde, Sint-Niklaas, Mechelen, Aalst, Sint-Niklaas, Genk, Roeslare, Moeskroen, Dendermonde, Deinze...

Offerte traplift

Voordeel traplift installeren

 • Langer thuis wonen

  Oudere mensen, senioren, mensen die slecht te been... kunnen langer thuiswonen waardoor verhuizen nog niet direct nodig is. Verhuizen is voor senioren niet eenvoudig, zij moeten immers na vele jaren hun vertrouwde omgeving verlaten. Langer thuiswonen? Laat dan een traplift op de trap laten installeren.

 • Veilig de trap gebruiken

  De traplift brengt je veilig naar boven en terug naar beneden. Zo doe je aan valpreventie, want de trap kan levensgevaarlijk zijn. De traplift voorkomt letsels en verwondingen. De traplift geeft aan de gebruiker meer zelfvertrouwen om de trap te gebruiken.

 • Gratis opmeting en offerte

  Een installateur zal de trap opmeten en de bestaande thuissituatie in kaart brengen. Vervolgens zal hij u een voorstel doen welk type traplift voldoet het best voldoet aan jouw eisen. Er wordt rekening gehouden met het type trap, opties, aantal bochten, aantal verdiepingen die de traplift dient te overbruggen enz... Het voorstel is volledig vrijblijvend.

 • Traplift subsidies

  Afhankelijk van uw situatie, kan je nog steeds genieten van traplift subsidies en een traplift vergoeding. Onze adviseurs vertellen je graag welke lopende premies en acties er momenteel voor jou geschikt zijn. Dankzij de tussenkomst van onze overheod geniet je van fikse kortingen op de installatie van een traplift.

Offerte traplift

Tevreden gebruikers

 • Jan, Gent    

  Om aan valpreventie te doen, besloten we voor onze bejaarde moeder een traplift te plaatsen. Via 1 offert-aanvraag via LeadAngels kwamen we in contact met de beste traplift leveranciers in België. Dit volledig gratis en vrijblijvend.

 • Erik, Zonhoven    

  Voor onze RVT waren we op zoek naar een traplift voor onze bewoners. Nadat we de offerte-aanvraag ingevuld hadden, mochten we een vertegenwoordiger ontvangen die alle mogelijkheden op een rijtje plaatste. We hebben de beste traplift kunnen kiezen.

Offerte traplift


Voorbeeld offerte-aanvragen