Prijs tuinaanleg vergelijken via 1 aanvraag

Tuin laten aanleggen? Op zoek naar een hovenier?
Wat kost tuinaanleg, aanleg tuinpaden, terras, vijver, gazon...?

✔ Gratis & vrijblijvend ✔ Bespaar ✔ Vergelijk de prijzen

Waarom hier een tuinaanleg offerte aanvragen?

 • Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes

 • Komt in contact met lokale aannemers

 • U vergelijk snel de tuinonderhoud prijzen

Offerte tuinaanleg

Tuin laten aanleggen?

 • Tuin laten ontwerpen

  Vooraleer je begint aan de grondwerken heb je nood aan een tuinontwerp zodoende de gerealiseerde tuin past bij de stijl van jouw woning. Je kan hiervoor een tuinarchitect inschakelen of je kan beroep doen op jouw tuinaannemer. Deze kan veelal referenties voorleggen van reeds gerealiseerde nieuwe tuinen of doorgevoerde tuinrenovaties. Een tuinontwerp maken kan je zelf ook starten door zelf een schets te maken wat je in jouw nieuwe tuin wenst. Het ontwerpen van tuinen vergt veel ervaring omdat je kennis van materialen dient te hebben. Jouw tuin laten ontwerpen? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 • Grondwerken tuin laten uitvoeren

  Nadat het ontwerp van de tuin werd goedgekeurd, gaat men aan de slag met de grond- en graafwerken. Laat je een nieuwe tuin aanleggen, dat kan het zijn dat men de tuin dient af te graven en vervuilde grond en graszoden dient af te voeren. In het geval van een oneffen tuin, gaat men de tuin nivelleren met de benodigde tuinmachines. Wens je water in de tuin dan zal een vijver uitgraven of een zwemvijver uitgraven aan de orde. Laat je borders aanleggen of een tuinpad, dan dien je deze op te vullen met de juiste grondsoort. Of wens je een zwembad te plaatsen? Je zwembad uitgraven is geen probleem, maar wat doe je met de overtollige grond... Grondwerken in de tuin laten uitvoeren... vraag via onze website de grondwerken prijs aan.

 • Gazon laten aanleggen

  Uiteraard mogen we het gazon niet vergeten. Je gazon door een aannemer laten aanleggen geeft het mooiste resultaat. Dit kan traditioneel gebeuren d.m.v. het zaaien van gras of door het plaatsen van grasmatten of graszoden. Uiteraard zorgt uw tuinman nadien ook voor het onderhoud van jouw gazon. Onkruid uit het gazon verdelgen, je gazon verticuteren en beluchten, gazon bemesten, gras kalken... de tuinman zorgt voor een mooie grasmat. De tuinaannemer zorgt voor de aanleg van tuinen voor particulieren maar ook de aanleg van gazons voor bedrijven.

 • Tuinafsluiting laten plaatsen

  Wie denkt aan privacy en veiligheid denkt ook aan de plaatsing van de tuinafsluiting en tuinhekkens en tuinpoorten. Denk maar aan de plaatsing van draadhekkens of de gaasafsluiting, plaatsing van houten tuinpanelen met of zonder betonnen palen, houten tuinschermen, betonnen tuinpanelen, rietmatten, kastanje houten afsluitingen, plaatsing van kunststof tuinpanelen, plaatsing van heidematten, weideafsluiting, grachtbetuining, metalen panelen, haagsteunen en constructie voor leibomen... Een tuinafsluiting laten plaatsen zorgt voor voldoende veiligheid en bescherming.

 • Tuinpaden en bestrating laten plaatsen

  Bij tuinaanleg denkt men ook aan de verschillende tuinverhardingen of bestratingen dewelke moeten geplaatst worden zoals het plaatsen van borders en tuinpaden, aanleggen van een mooi terras in tegels of klinkers, of kies je toch voor de aanleg van een houten terras? Maar ook het aanleggen van de oprit is een klus voor een tuinman of tuinaannemer... Hierbij kan gebruik gemaakt worden van verschillende materialen zoals grind, kiezel, hout, keramische tegels, natuursteen of betonsteen. Indien je een zwemvijver of zwembad wenst aan te leggen, dan kies je het best een goede aannemer met ervaring in het aanleggen van zwemvijvers en zwembaden.

 • Tuin laten renoveren

  Wie denkt aan de renovatie van de tuin, is ook aan het goede adres. Hoeveel kost een tuinrenovatie? Wat is de tuinrenovatie prijs? Wens je een nieuwe grasmat? Een bestaande tuinafsluiting vervangen, een oprit laten uitbreken en herplaatsen, nieuwe tuinpaden of tuinverlichting laten plaatsen? Wens je een nieuw poolhouse, tuinhuis, carport, bijgebouw... te laten plaatsen? Vraag hier de prijs voor tuinaanleg aan bij verschillende aannemers uit je buurt. U vergelijkt de tuinaanleg prijzen bij professionele tuinmannen.

Kom in contact met tuinaannemers in jouw buurt

Kom in contact met vakmannen in Vlaanderen zoals regio Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Brugge, Oostende, Kortrijk, Waregem, Oudenaarde, Sint-Niklaas, Mechelen, Aalst, Sint-Niklaas, Genk, Roeselare, Moeskroen, Dendermonde, Deinze...

Offerte tuinaanleg

Tevreden gebruikers

 • Gilles, Sint-Martens-Latem    

  We waren op zoek naar een tuinaannemer uit onze buurt om onze nieuwe tuin aan te leggen. We waren benieuwd wat de volledige tuin zou kosten. Via 1 offerte-aanvraag kwamen we in contact met een aantal aannemers uit de regio Gent en mochten we een aantal vrijblijvende offertes ontvangen.

 • Els, Schilde    

  Onze tuin is door de tijd heen volledig verwilderd. Daarom zochten we iemand voor een volledige tuinrenovatie. De ganse tuin moest aangepakt worden door iemand met kennis van zaken. Deze hebben we via LeadAngels gevonden ! Bedankt voor de service.


Offerte tuinaanleg