Prijs tuinonderhoud vergelijken via 1 aanvraag

Tuin laten onderhouden? Je zoekt een tuinman voor je tuinonderhoud?
Vergelijk hier de tuinonderhoud prijs, bij hoveniers in je buurt

✔ Gratis & vrijblijvend ✔ Bespaar ✔ Vergelijk de prijzen

Waarom hier een tuinonderhoud offerte aanvragen?

 • Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes

 • Komt in contact met lokale tuinmannen

 • U vergelijk snel de tuinonderhoud prijzen

Offerte tuinonderhoud

Tuinonderhoud door een tuinman

 • Gazon onderhouden

  Een tuinman staat in om ziektes, ongedierte, plagen... op planten, hagen gazon op te sporen om alles in gezonde staat te houden. Denk bijvoorbeeld aan mollen in de tuin. Hiervoor bestaan speciale technieken om ze te verjagen. Het gazon onderhouden en zaaien is een periodieke klus waarbij je goede kennis nodig hebt wanneer wat uit te voeren. Een goede hovenier zorgt voor een mooi effen gazon en een gezonde grasmat door regelmatig gras maaien of gras afrijden, oneffenheden weg te werken, plekken waar geen gras groeit aan te pakken én door gepast jouw gazon te bemesten met organische meststoffen. Hij zorgt elk jaar voor mooi groen gras.

 • Onkruid verdelgen en wieden

  Een belangrijke taak van de tuinman is het wieden van onkruid in grachten, borders en gazon. Niet alleen manueel onkruid verdelgen met bijvoorbeeld een zeis of graskantmaaier helpt, ook het bestrijden van onkruid met milieuvriendelijke onkruidverdelgers helpt. De tuinman ziet het verschil tussen onkruid en kruiden die gebruikt kunnen worden in de keuken of in de moestuin. Onkruid is een periodieke taak voor het onderhouden van een tuin waardoor uw grasmat in perfecte staat verkeert. Wilde grassen die groeien tussen uw gazon moeten ook manueel verwijderd worden. Ook onkruid dat groeit tussen klinkers, tegels en bestrating in de tuin worden door de tuinman vernietigt.

 • Onderhouden van tuinpaden, border, oprit en terras

  Het onderhouden van de moestuin is ook een veel voorkomende taak van een tuinman. Het periodiek onderhoud van de oprit, terras, tuinpaden en de tuinmeubelen kunnen tot de taken van de hovenier behoren. Je spreekt het best goed af met hem welke taken hij dient uit te voeren. De tuinman kan ook instaan tot het (ver)planten en verplaatsen van planten en bomen, verpotten van planten en bloemen... Een paar keer in het jaar kan de tuinman ook instaan voor het gras verticuteren een verticuteermachine zodoende het gras voldoende belucht wordt. Alsook worden tijdens het verticuteren mos is het gras verwijdert.

 • Boomverzorging & snoeiwerken

  Bomen snoeien, struiken snoeien... behoren ook tot de taak van een tuinman. Het vellen van bomen en en het verwijderen van zieke bomen of het uitfrezen van boomstronken is geen onbelangrijke taak. Ook het snoeien en scheren van hagen zoals beukenhaag, vormsnoeien van coniferen... mag zeker en vast niet vergeten worden. Ook het onderhouden en snoeien van buxus, snoeien van taxushaag... maakt van een tuin een echt paradijs. Of je nu een tuinman voor een grote tuin zoekt of iemand voor het onderhoud van een kleine stadstuin.

Kom in contact met hoveniers in jouw buurt

Kom in contact met vakmannen in Vlaanderen zoals regio Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Brugge, Oostende, Kortrijk, Waregem, Oudenaarde, Sint-Niklaas, Mechelen, Aalst, Sint-Niklaas, Genk, Roeselare, Moeskroen, Dendermonde, Deinze...

Offerte tuinonderhoud

Tevreden gebruikers

 • Jens, Vilvoorde    

  We waren op zoek naar een tuinman uit onze buurt om eens om de 14 dagen ons gras af te kopen afrijden. Via 1 offerte-aanvraag kwamen we in contact met een aantal tuinmannen en mochten we een vrijblijvende offerte ontvangen.

 • Erika, Aalst    

  Het onderhouden en scheren van onze beukenhaag werd te lastig voor mijn man, wegens rugklachten. Daarom zochten we een betrouwbare tuinman die tegen een schappelijke prijs onze hagen en gazon onderhoud.


Offerte tuinonderhoud


Voorbeeld offerte-aanvragen