Vergelijk tot 4 vochtbestrijding offertes via 1 aanvraag

Heeft u last van vochtige muren? Bent u op zoek naar de vochtbestrijding prijzen?
Vraag hier de prijs aan om vocht in muren, keldermuren en schimmel te behandelen bij verschillende bedrijven.

✔ Gratis & vrijblijvend ✔ Bespaar ✔ Vergelijk de prijzen

Waarom hier een vochtbestrijding offerte aanvragen?

 • Ontvang vrijblijvend tot 4 vochtbestrijding offertes

 • Komt in contact met lokale vochtbestrijders

 • U vergelijk snel de vochtbestrijding prijzen

Offerte vochtbestrijding

Vochtproblemen in huis

 • Opstijgend vocht

  Vochtproblemen in huis zijn ernstig en dienen snel aangepakt te worden. Opstijgend vocht is een vervelend probleem. Hoog grondwater, poreuze, oude muren zijn meestal niet voorzien van een goed werkende waterkeringVocht in binnenmuren zorgt ervoor dat het behangpapier loskomt, dat er schimmels ontstaan en een muffe geur. Een degelijke vochtbestrijding is aan de orde.

 • Doorslaand vocht

  Vochtige buitenmuren zijn veelal te wijten aan slagregen. Doorslaand vocht kan gelukkig goed behandeld worden dankzij een hydrofuge en een goede waterkering. Elk soort vocht in huis dient anders aangepakt te worden. Een professionele vochtbestrijder zal een vochtdiagnose maken en een bijhorende oplossing voorstellen. 

 • Condensatievocht

  Wie last heeft van condensatievocht, heeft meestal te kampen met een gebrekkige ventilatie. Vochtige lucht blijft in huis hangen en condenseert op koude oppervlakken zoals ramen en koude buitenmuren. Een goede woningventilatie aanbrengen of de afvoer van vochtige lucht is de beste oplossing.

 • Schimmels

  Ventilatieproblemen, vochtige lucht leiden snel tot schimmelvorming achter kasten, maar ook in kelderruimtes. Zwarte schimmel is één van de meest voorkomende problemen. Sommige schimmels en zwammen op bijvoorbeeld oude keldermuren kunnen zelfs gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Daarom is schimmel laten verwijderen zeer belangrijk.

Kom in contact met vochtbestrijders in jouw buurt

Kom in contact met vakmannen in Vlaanderen zoals regio Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Brugge, Oostende, Kortrijk, Waregem, Oudenaarde, Sint-Niklaas, Mechelen, Aalst, Sint-Niklaas, Genk, Roeslare, Moeskroen, Dendermonde, Deinze...

Offerte vochtbestrijding

Tevreden gebruikers

 • Liam, Brugge    

  Het behangpapier in onze leefruimte begon op bepaalde plaatsen los te komen en er heerste steeds een muffe geur in huis. Bij nader inzicht bleken de muren vochtig te zijn. We zochten een vochtbestrijder om het vochtprobleem grondig aan te pakken. Via LeadAngels kwamen we in contact met een aannemers, gespecialiseerd in het verhelpen van opstijgend vocht. We zijn zeer tevreden van de werken.

 • Eline, Kortrijk    

  Op bepaalde delen van onze muren hadden we te kampen met zwarte schimmelvorming. Ook rondom de ramen en bepaalde stukken van onze buitenmuren verschenen schimmels. Na onze offerte-aanvraag mochten kregen we iemand over de vloer die een gratis diagnose kwam uitvoeren én een oplossing om de schimmel te doen verdwijnen. tot nu toe geen last meer van schimmel gehad, bedankt !

Offerte vochtbestrijding


Voorbeeld offerte-aanvragen