Vergelijk tot 4 vochtbestrijding offertes via 1 aanvraag

Heeft u last van vochtige muren? Bent u op zoek naar de vochtbestrijding prijzen?
Vraag hier de prijs aan om vocht in muren, keldermuren en schimmel te behandelen bij verschillende bedrijven.

✔ Gratis & vrijblijvend ✔ Bespaar ✔ Vergelijk de prijzen

Waarom hier een vochtbestrijding offerte aanvragen?

  • Ontvang vrijblijvend tot 4 vochtbestrijding offertes

  • Komt in contact met lokale vochtbestrijders

  • U vergelijk snel de vochtbestrijding prijzen

Vochtbestrijding & vochtbehandeling info

Last van vocht in kelder of last van vochtige muren?

Vochtproblemen in huis en kelder zijn ernstig en dienen aangepakt te worden. Opstijgend vocht in muren is een vervelend probleem. Hoog grondwater, poreuze, oude muren zijn meestal niet voorzien van een waterkerende plasticfolie zoals bij nieuwe woningen is geplaatst. Vocht in binnenmuren zorgt ervoor dat behangpapier loskomt, dat er schimmels ontstaan en geurhinder. Ook doorslaand vocht zorgt voor natte buitenmuren.

Sommige schimmels en zwammen op bijvoorbeeld oude keldermuren kunnen zelfs gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Daarom is schimmel laten verwijderen zeer belangrijk.

Vochtige muren en kelder laten behandelen

Met vocht in huis voelt de woning ook niet meer comfortabel aan, het probleem van vocht moet dringend aangepakt worden door een vochtbestrijding firma. Deze zullen de muren injecteren met een speciaal ontwikkelde gel of vloeibare massa waardoor uw muren weer droog blijven of zullen de muren onderkappen. Vochtige buitenmuren kunnen behandeld worden door hydrofuge. Elke soort vocht in huis dient anders aangepakt te worden.

Wist je dat er een vochtbestrijding premie te verkrijgen is bij de Vlaamse Overheid?

Vraag een gratis vochtdiagnose aan

Opstijgend vocht dien je snel aan te pakken. Het zit in vloeren, plafonds, muren, keldermuren, enz... Veel vochtbestrijding bedrijven geven eerst een gratis diagnose en een bijhorende prijsofferte. Met een vochtdiagnose schatten ze in hoe groot het vochtprobleem is. Laat een vochtige keldervloer behandelen op de juiste wijze of laat vochtige binnenmuren behandelen met de juiste producten.