Vergelijk tot 4 voip telefonie offertes via 1 aanvraag

VoIP telefonie kopen? Nood aan een professionele VoIP telefooncentrale?
Wat kost VoIP in de cloud voor KMO en grote bedrijven? Wat is de digitale VoIP bedrijfstelefonie prijs?

✔ Gratis & vrijblijvend ✔ Bespaar ✔ Vergelijk de prijzen

Waarom hier een VoIP offerte aanvragen?

 • Ontvang vrijblijvend tot 4 VoIP offertes

 • U komt in contact met professionele bedrijven

 • U vergelijkt eenvoudig en snel de VoIP prijzen

Offerte VoIP

Het voordeel van VoIP bedrijfstelefonie

 • Voip telefonie is goedkoper, tot wel 70%

  VoIP is de afkorting van: Voice Over IP. En bellen via het internet is goedkoper dan bellen met een traditionele lijn. Je belt dus niet via een analoge lijn maar over www of internet. Daarom wordt VoIP ook wel digitale telefonie genoemd.

 • Minder bekabeling nodig

  Het grote voordeel van VoIP is ook dat je een stuk minder databekabeling en telefoniebekabeling nodig hebt. U gebruikt gewoonweg de bestaande internetkabel. Geen dure investeringen in bekabeling dus.

 • Tal van functionaliteiten

  Al je telefoontoestellen zijn aangesloten via het internet, dus is het ook mogelijk om via datzelfde internet met andere telefoontoestellen, je eigen nummer te bedienen. Denk aan je voicemail beluisteren, doorverbinden, enz...

 • Alles staat in de Cloud

  Met VoIP telefonie heb je geen dure telefooncentrale nodig. Als je voor VoIP bedrijfstelefonie kiest, kies je voor een telefooncentrale in de cloud. De locatie van je telefooncentrale is dus onafhankelijk en je kan om het even waar, via internet je centrale beheren en extra functionaliteiten snel toevoegen. Het gaat zo snel dat je tien personen slechts in tien minuten toevoegt.

Tevreden gebruikers

 • Jan, Koerier    

  Als koerier dien ik veel handsfree te bellen. Om de telefoonrekening te drukken leek VoIP telefonie een goede investering. Na het invullen van het offerte-formulier, ontving ik binnen de week 3 VoIP-offertes. Bedankt voor de snelle service !

 • Erik, Telemarketeer    

  Als verantwoordelijke van de telemarketing in ons callcenter zochten we een goedkope manier van bellen. De mogelijkheden van VoIP zakelijke telefonie zijn enorm groot en zeer flexibel. Bellen, antwoordapparaat, doorschakelen naar GSM of vaste lijn... allemaal geen probleem meer.

Offerte VoIP