Vergelijk tot 4 warmtepomp offertes via 1 aanvraag

Op zoek naar een warmtepomp? Milieuvriendelijk verwarmen?
Vergelijk hier de warmtepomp prijzen bij verschillende installateurs in uw buurt.

Gratis & vrijblijvend Bespaar Vergelijk de prijzen

Warmtepomp

Warmtepomp laten installeren? Haal je voordeel er uit

Een warmtepomp laten installeren heeft tal van voordelen. Niet enkel is het energiebesparend, er zijn ook tal van warmtepomp subsidies en warmtepomp premies te krijgen van de Vlaamse Overheid. De warmtepomp haal zijn energie uit de lucht, de grond en uit water. Koud water wordt dankzij het systeem warm water wat kan gebruikt worden als energiebron. Zonnewarmte uit de bodem, grondwater of omgevingslucht, wordt opgeslagen en gebruikt om de woning te verwarmen of als warm sanitair water.

Soorten warmtepompen

Momenteel bestaan er een aantal soorten warmtepompen: Grond water-warmtepompen, Water water-warmtepompen en lucht/water-warmtepompen. Elke soort warmtepomp haal zijn warmte uit een andere bron. Het type warmtepomp zal bepaald worden indien deze zal gebruikt worden bij een ééngezinswoning, meergezinswoning, nieuwbouw of renovatie. De werking van een warmtepomp kan je steeds vragen aan een warmtepomp installateur of verdeler van warmtepompen.

Wat kost een warmtepomp? En wat zijn de warmtepomp prijzen?

Wat zijn de kosten om een warmtepomp te laten installeren en hoe warmtepompen prijzen vergelijken? Vul ons offerte-formulier in en ontvang de prijzen van warmtepompen. Milieuvriendelijke warmtepompen zijn niet goedkoop maar winnen zichzelf terug na verloop van tijd. Goedkope warmtepompen kunnen in combinatie geplaatst worden met andere energievriendelijk oplossingen zoals zonnepanelen, zonneboiler, windenergie... Vergelijk de prijs, bespaar en doe de beste deal.