Vergelijk tot 4 waterverzachter offertes via 1 aanvraag

Op zoek naar een waterverzachter? Een waterontharder kopen? Weg met hard water & kalk?
Vergelijk hier de waterverzachter prijs en waterontharder modellen via 1 offerte-aanvraag.

✔ Gratis & vrijblijvend ✔ Bespaar ✔ Vergelijk de prijzen

Waarom hier een waterontharder offerte aanvragen?

 • Ontvang vrijblijvend tot 4 waterverzachter offertes

 • Komt in contact met lokale installateurs

 • U vergelijk snel de waterverzachter prijzen

Offerte waterontharder

Het voordeel van de waterverzachter

 • Langere levensduur huishoudapparaten

  Een waterverzachter heeft tal van voordelen. Ons leidingwater is al vrij zuiver, toch blijven er kalkresten aanwezig in ons drinkwater en leidingwater. In ons dagelijks waterverbruik kan kalk op termijn een probleem worden. Kalk zet zich af op tal van huishoudapparaten zoals de koffiemachine, vaatwasser, wasmachine, boiler en radiatoren. Kalk in onze leidingen leidt tot mankementen van onze huishoudapparaten en extra kosten.

 • Minder jeuk, zachte huid en haar na het wassen

  Hard water dat we in Vlaanderen gebruiken om ons te wassen bevat zeer veel kalk. In combinatie met warm water kan kalk zorgen voor huidirritatie, jeuk en dof haar. Dankzij de waterontharder wordt ons huishoudelijk water weer zacht. Het gevolg is een zachte huid, geen jeuk meer en zijdezachte haren na het douchen. Je verbruikt hierdoor veel minder zepen, wat ons op termijn in de portemonnee geld bespaart.

 • Minder kalkafzetting in de badkamer

  Door het gebruik van hard water in de badkamer, zal er meer kalkafzetting aan de kranen, douchewanden, badkamervloer enz... Zoals we weten is kalk zeer moeilijk te verwijderen, waardoor we meer schoonmaakmiddelen gaan gebruiken. De totale kostprijs voor dergelijke middelen loopt op en is niet goed voor het milieu. Dankzij de plaatsing van een waterontharder dien je ook minder intensief schoon te maken.

 • Neemt weinig plaats in

  Tegenwoordig zijn er tal van verschillende modellen te verkrijgen. Welk type waterverzachter bij jou past is afhankelijk van het aantal personen die gebruik zullen van maken van de waterontharder, de hardheid van het water, het waterverbruik en de beschikbare plaats. Woont u in een studio, of appartement? Weinig plaats? Geen probleem, voor elke situatie is er een geschikte oplossing om zacht water te verkrijgen. De waterverzachter prijs wordt grotendeels bepaald door de toepassing en het verbruik.

Offerte waterontharder

Kom in contact met installateurs in jouw buurt

Kom in contact met vakmannen in Vlaanderen zoals regio Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Brugge, Oostende, Kortrijk, Waregem, Oudenaarde, Sint-Niklaas, Mechelen, Aalst, Sint-Niklaas, Genk, Roeslare, Moeskroen, Dendermonde, Deinze...

Offerte waterontharder

Tevreden gebruikers

 • Jo, Waregem    

  Omwille van zeer hard water in Waregem waren we op zoek naar een leverancier van een goede waterontharder. We vroegen via LeadAngels vrijblijvende offertes aan en enkele dagen later konden we reeds een aantal offertes vergelijken van toestellen die bij onze gezinssituatie passen.

 • Johan, Ternat    

  Voor onze horecazaak waren we op zoek naar zakelijke waterontharding. Na onze offerte-aanvraag kwam vrijblijvend een vertegenwoordiger langs en gaf ons een idee van de mogelijkheden en prijzen. Na onze bestelling werd onze waterontharder professioneel geplaatst en genieten onze klanten momenteel van zacht water.

Offerte waterontharder


Voorbeeld offerte-aanvragen