Vergelijk tot 4 waterverzachter offertes via 1 aanvraag

Op zoek naar een waterverzachter? Een waterontharder kopen? Weg met hard water & kalk?
Vergelijk hier de waterverzachter prijs en waterontharder modellen via 1 offerte-aanvraag.

Gratis & vrijblijvend Bespaar  Vergelijk de prijzen

Waterverzachters

Nieuwe waterverzachter kopen = kalk bestrijden

Nieuwe waterverzachter kopen? Inderdaad, een waterverzachter heeft tal van voordelen. Ons leidingwater is al vrij zuiver, toch blijven er resten van kalk aanwezig in ons drinkwater en leidingwater. In ons dagelijks waterverbruik kan kalk op termijn een probleem worden. Kalk zet zich af op tal van huishoudapparaten zoals de koffiemachine, vaatwasser, wasmachine, boiler en radiatoren. Kalk in leidingen kan leiden tot ernstige verstoppingen.

Kalk bestrijden in keuken en badkamer

Om alles te ontkalken, gebruiken we dure onderhoudsproducten. Een waterverzachter is eigenlijk ook een waterontharder. Water met veel kalk noemen we hard water. Mensen die zich dagelijks wassen in de douche met hard water, zullen een minder zachter huid hebben én hun haar zal minder soepel aanvoelen. In de badkamer en keuken zorgt kalk dan weer voor extra afzetting op de douchebak, badkamer sanitair en tegels. Kledij zal ook op termijn minder zacht aanvoelen.

Een waterverzachter is milieuvriendelijk

Een goede waterverzachter is ook milieuvriendelijk én energiebesparend. Dankzij een waterverzachter gaat men minder detergenten en andere onderhoudsproducten gebruiken wat dan weer beter is voor de portemonnee. Kledij zal ook minder snel verslijten door het zacht water in de wasmachine. Er zal ook minder water moeten gebruikt worden om alle apparaten te onderhouden.

Wat kost een waterverzachter

De waterverzachter prijs wordt bepaald door de toepassing en het verbruik.