Vergelijk tot 4 webdesign offertes via 1 aanvraag

Een nieuwe website laten maken? Nood aan webdesign prijzen?
Vergelijk hier de webdesign en webdevelopment kosten bij verschillende webontwikkelaars.

✔ Gratis & vrijblijvend ✔ Bespaar ✔ Vergelijk de prijzen

Waarom hier een webdesign offerte aanvragen?

 • Ontvang vrijblijvend tot 4 webdesign offertes

 • U komt in contact met professionele webbureau's

 • U vergelijk snel de webdesign prijzen

Offerte webdesign

Waarom een website voor uw bedrijf?

 • Webdesign

  Website laten bouwen? Een webbureau staat in voor het ontwerp van website ( webdesign ) tot de ontwikkeling van de code zoals de webdevelopment. Een website laten maken kan in verschillende programmatietalen zoals html, asp of php. Je kan een eenvoudige website laten maken of een complexe website met bijhorende database om bijvoorbeeld uw aanbod huizen, auto's, jobs of events te tonen. De webdesign prijs is afhankelijk van de gevraagde functionaliteiten zoals een DB, contactformulier, aantal pagina's, zoekfunctie, koppeling met sociale media...

 • Website met CMS

  Een goedkope website laten maken kan met open source software zoals WordPress, Drupal, Joomla... deze werken met kant-en-klare templates ( ontwerp + DB ). Zij zijn ook voorzien van een intelligent CMS of Content Management Systeem om uw website zelf te beheren. Dankzij het open-source platform kan de prijs van een eenvoudige website zeer goed meevallen omdat veel plugins gratis te gebruiken zijn. Uiteraard kan u ook een CMS op maat laten maken voor complexe toepassingen.

 • SEO webdesign

  Het kan zijn dat uw website nood heeft aan bijhorende diensten om beter in zoekmachines teruggevonden te worden. Dankzij SEO optimalisatie scoor je beter in Google en andere zoekrobots. Een SEO bureau zorgt voor meer bezoekers, dus voor meer offerte-aanvragen en leads die via jouw website binnenkomen. Laat jouw website SEO optimaliseren en scoor hoog in Google !

 • Bijhorende diensten

  Ook de inschakeling van een professionele copywriter, zorgt voor goed leesbare teksten. Of zoek je een bureau voor de opmaak van nieuwsbrieven? Het aanvullen van producten en foto's in een webshop? De implementatie van een betaalsysteem... Zoek je een bureau voor het maken van bedrijfsvideo's of geanimeerde filmpjes... kortom een goed webbureau zorgt niet alleen voor een website maar kleedt en promoot deze ook.

Tevreden gebruikers

 • Jan, Zaakvoerder    

  Voor onze KMO in kantoorartikelen waren we op zoek naar een webbureau en kwamen uit op LeadAngels. Na het invullen van het offerte-formulier, ontvingen we binnen de week 3 webdesign-offertes. Bedankt voor de snelle service !

 • Els, Marketeer    

  Als verantwoordelijke van de marketing, mocht een nieuwe website niet ontbreken. Na het aanvragen van een offerte zijn we uiteindelijk in zee gegaan met één van de webbureau's en pronken nu met onze mooie website.

Offerte webdesign