Vergelijk tot 4 webdesign offertes via 1 aanvraag

Een nieuwe website laten maken? Nood aan webdesign prijzen?
Vergelijk hier de webdesign en webdevelopment kosten bij verschillende webontwikkelaars.

✔ Gratis & vrijblijvend ✔ Bespaar ✔ Vergelijk de prijzen

Webdesign

Website laten maken

Website laten bouwen? Een webbureau staat in voor het ontwerp van website ( webdesign ) tot de ontwikkeling van de code zoals de webdevelopment. Een website laten maken kan in verschillende programmatietalen zoals html, asp of php. Je kan een eenvoudige website laten maken of een complexe website met bijhorende database om bijvoorbeeld uw aanbod huizen, auto's, jobs of events te tonen. De prijs is afhankelijk van de gevraagde functionaliteiten zoals een DB, contactformulier, zoekfunctie, koppeling met sociale media...

Website met CMS

Een goedkope website laten maken kan met open source software zoals WordPress, Drupal, Joomla... deze werken met kant-en-klare templates ( ontwerp + DB ). Zij zijn ook voorzien van een intelligent CMS of Content Management Systeem om uw website zelf te beheren. Dankzij het open-source platform kan de prijs van een eenvoudige website zeer goed meevallen omdat veel plugins gratis te gebruiken zijn.

Bijhorende diensten

Het kan zijn dat uw website nood heeft aan SEO, copywriting, nieuwsbrieven, fotobewerking, webvideo... vraag steeds prijs voor deze extra diensten.

Offerte webdesign