Vergelijk tot 4 winkelrekken offertes via 1 aanvraag

Op zoek naar winkelrekken voor uw winkel, showroom of stockruimte?
Wat zijn de winkelrekken prijzen? Wat kosten winkelrekken? Vraag hier een offerte aan.

Gratis & vrijblijvend Bespaar  Vergelijk de prijzen

Winkelrekken laten plaatsen

Op zoek naar winkelrekken?

Het plaatsen van winkelrekken of een winkelstelling valt onder de noemer van winkelinrichting. Het zijn modulaire winkelstellingen, displays en winkeluitrusting voor verkoopspresentatie. Winkelrekken worden geplaatst in de doe-het-zelf-zaak, supermarkt, retailwinkels, bakkers, slager, groothandel, magazijn... De mogelijkheden zijn legio.

Oneindige opbouwmogelijkheden

De rekken bestaan uit tal van onderdelen zoals staanders, voeten en plinten en consoles, bodembakken, vakverdelers, zijpanelen, datastrips, verdeelroosters, achterwanden, legborden... Aan de achterwand van een winkelrek, kunnen draadmanden of winkelhaken bevestigd worden.

Soorten winkelrekken

Er bestaan tal van verschillende soorten winkelrekken. Zo bestaan er de houten winkelrekken met volhouten legborden en metalen winkelrekken. Er bestaan ook winkelrekken in gegalvaniseerd metaal. Een winkelrek kan gebruikt worden om kledij en voeding te plaatsen. Bij een goede leverancier van winkelreksystemen of een winkelstellingsysteem krijg je advies welk soort rek het best past bij uw winkel of magazijn. Hij zal een ontwerp voorzien hoe het best de winkelinrichting wordt opgebouwd, samen met de winkelrekken.