Vergelijk tot 4 zonnepanelen offertes via 1 aanvraag

Zonnepanelen laten plaatsen? Milieuvriendelijk elektriciteit winnen met zonnecellen?
Vergelijk hier de zonnepanelen prijzen bij verschillende bedrijven in uw buurt en bespaar op zonne-energie.

✔ Gratis & vrijblijvend ✔ Bespaar ✔ Vergelijk de prijzen

Waarom hier een zonnepanelen offerte aanvragen?

 • Ontvang vrijblijvend tot 4 zonnepanelen offertes

 • Komt in contact met lokale installateurs

 • U vergelijk snel de zonnepanelen prijzen

Offerte zonnepanelen

Zonnepanelen laten installeren

Zonnepanelen worden meestal geïnstalleerd op een dakvlak omdat ze daar het meeste daglicht en zonnelicht kunnen opvangen. Zonnepanelen profiteren van een krachtige nog gratis energiebron: de zon. In één uur verzendt de zon meer energie naar het aardoppervlak dan dat de wereld in een jaar gebruikt. Zonnepanelen zetten zonlicht om in energie: elektriciteit. Bij een prijsopgave of zonnepanelen offerte van een zonnepanelen installatie dient met rekening te houden met een aantal items dewelke de prijs van zonnepanelen zal bepalen: de installatie, de omvormer, installatiekosten, montagekosten, meetkosten... Bij het vergelijken van de prijzen dient men appels met appels te vergelijken. Zonnepanelen kopen? Vraag eerst een offerte aan om de prijzen te vergelijken.

Kom in contact met installateurs in jouw buurt

Kom in contact met vakmannen in Vlaanderen zoals regio Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Brugge, Oostende, Kortrijk, Waregem, Oudenaarde, Sint-Niklaas, Mechelen, Aalst, Sint-Niklaas, Genk, Roeslare, Moeskroen, Dendermonde, Deinze...

Offerte zonnepanelen

Waarom zonnepanelen installeren?

 • Lagere energiefactuur

  Wie investeert in zonnepanelen doet een slimme zet. Elektriciteit opwekken via PV-panelen zorgt voor een lagere elektriciteitsfactuur, jaar in en uit. Bovendien is het een natuurvriendelijke manier van "elektriciteit opwekken".

 • Lage terugverdientijd

  De gemiddeld terugverdientijd ligt rond de 8 jaar. Na 8 jaar heb je de investering van de pv-installatie terug. Elk extra jaar dat je gebruik maakt van de zonnepanelen, win je tot 100% elektriciteit.

 • Goedkope zonnepanelen

  Zonnepanelen zijn nog nooit zo goedkoop geweest tot vandaag. De panelen worden elk jaar beter en beter. Elk jaar behalen PV-panelen meer en meer rendement maar ook de prijs van de zonnepanelen daalt.

 • Slechts 6% btw

  Woningen die ouder zijn dan 10 jaar genieten van 6% btw in plaats van 21%. Bovendien helpen zonnepanelen bij zowel nieuwbouw als renovatie om de nieuwe EPB-eisen te behalen.

Offerte zonnepanelen

Tevreden gebruikers

 • Jan, Oudenaarde    

  Om de energierekening te drukken waren we op zoek naar zonnepanelen. Nadat ik hier een offerte had aangevraagd kwam ik in contact met installateurs uit mijn buurt en kon ik makkelijk de prijzen vergelijken.

 • Erik, Heist-op-den-berg    

  Om minder te moeten betalen voor onze elektrische bijverwarming waren zonnepanelen een logische keuze. We zochten een installateur van zwarte zonnepanelen en kwamen via LeadAngels in contact met professionele vakmannen.

Offerte zonnepanelen


Voorbeeld offerte-aanvragen